"Zooltjes, voor mij was dat de oplossing voor een algemeen beter bewegingspatroon."

Tessa Veldhuis lees verder

Mijn grote droom is om te spelen op de Olympische Spelen in 2016! Rugby Sevens zal dan voor het eerst worden opgenomen in het Olympisch programma.

Sinds 2011 draaien wij, de Dutch Sevens Ladies, een fulltime topsport programma.  We trainen ruim 30 uur in de week en kunnen non-stop met onze sport bezig zijn. Een bijzondere en unieke kans, daar ben ik me sterk van bewust. Binnen een topsport programma is de medische begeleiding van groot belang. De zware belasting op je lichaam wordt vaak onderschat. 

Zooltjes, voor mij was dat de oplossing voor een algemeen beter bewegingspatroon.

Ready for the road to Rio, bedankt!

Meer informatie

Zooltjes

Mocht het zo zijn dat de stand van uw voet een relatie heeft met de klachten, dan zal ik overgaan tot het vervaardigen van een zooltje. Daarbij houd ik rekening met uw persoonlijke voorkeuren en op welke manier u het zooltje zal gebruiken. Er zitten grote verschillen tussen een zooltje voor dagelijks gebruik en een zooltje dat u bijvoorbeeld gebruikt voor hardlopen of tennis..

Voet orthesen
Ter correctie van een afwijkende teenstand of ontlasting van drukplekken op tenen maken wij siliconen orthesen. Een orthese worden altijd direct om de tenen gevormd en hebben dus de perfecte pasvorm.

Tapen
Sommige problemen kunnen behandeld worden door het tapen met kinesiotape of sporttape.