Reviews

Tim Bosman
"Michel, bedankt voor de deskundige hulp! Dankzij de zooltjes kan ik weer hardlopen zonder pijntjes. Nu kan ik eindelijk weer lekker trainen. Op naar de Iron Man ;)"
13-01-2019

Denise Coreen
"Heel erg bedankt Michel voor de super steunzolen! De pijn van mijn Mortons Neuroom en Hallux Valgus zijn bijna verdwenen! Ik ben zelf heel verbaasd over dit super resultaat en had dit nooit verwacht. Je bent een regelrechte vakman en ik raad iedereen, met voetklachten, aan om eerst bij jou langs te gaan. Nogmaals heel erg dank"
22-11-2018

Patricia van Weverwijk
"Hi Michel, bedankt voor de goede adviezen en vriendelijke hulp. De klachten van mijn dochter zijn volledig verdwenen, dus wij zijn erg tevreden."
13-11-2018

Pieter-Bas Bentinck
"Hi Michel, Bedankt nog voor alle tips! Het is in ieder geval gelukt zondag, al was het met kramp na 33 km wel afzien. In ieder geval leuk om gedaan te hebben! Zolen hebben iig hun werk gedaan! ( 3:41:57 uur ) "
09-11-2018

Marie-José Gijsberts
"De diagnose 'ernstige knieartrose' blijkt niet zo dramatisch dan ik aanvankelijk dacht. Dankzij de zooltjes heb ik vrijwel geen pijn meer, bewegen is weer prettig, waardoor mijn spieren sterker worden en ik uit de vicieuze cirkel van pijn en inactiviteit ben gekomen. Dank!!"
24-10-2018

Guido Nuijten
"Erg tevreden over de zooltjes die ik van Michel heb gekregen!"
22-10-2018

Michel Van Beurden
"Beste Heleen, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen. Waarschijnlijk komen we tot een goede oplossing van dit probleem."
26-05-2018

Heleen Weisz
"Ook ik ben naar Michel geweest. Heb echter minder goed resultaat. Ik gebruik mijn oude zooltjes wederom. De zooltjes door Michel vervaardigd zijn te groot, dik om in mijn schoenen te doen. Vond de tweede behandeling niet zoals het hoort. Kan wel betalen en heb er niets voor terug."
26-05-2018

Levi
"Zonder pijn sporten! Eindelijk weer voluit kunnen sprinten. Had ik ze maar eerder gehad! Na een week zooltjes in mijn schoenen kon ik weer pijnloos hockeyen en voetballeen. Hartelijk dank???????? groet, levi"
16-05-2018

Rene Blok
"Naar aanleiding van een auto-ongeval is mijn enkel vastgezet en functionaliteit beperkt. Uiteindelijk op advies orthopedische schoenen aangemeten gekregen. Verre van optimaal maar toch jarenlang en verschillende schoenversies verder een kans gegeven. Veel last en pijn in het enkelgewricht en onderbeen waarbij opstarten met lopen en staan nooit zonder slag of stoot. Door de eigenaar van mijn sportschool gewezen op Michel. Eerste gesprek was ontwapenend. Een enthousiaste meedenkende specialist. Michel gaf verschillende ideeën en opties maar wel realistisch dat het een complexe situatie betrof. Michel gaf de uitdaging aan te willen gaan en te zoeken naar een mogelijke oplossing. Na aanmeten en 2 controle afspraken verder een prima resultaat. Ik gebruik de zooltjes in “mooie” en normale confectieschoenen. Pijn is significant verminderd en heb beduidend minder tot geen last met lopen. Bijkomend voordeel met deze zooltjes is dat ik veel flexibeler in gebruik van verschillende schoenen ben. Ik had dit jaren eerder moeten doen. Michel bedankt! Voor diegenen die twijfelen, niet geschoten is altijd mis......"
13-03-2018

Billie Jane
"In oktober 2016 heb ik na vele jaren pijn aan beide voeten een hallux valgus operatie ondergaan. Na de operatie ben ik vrij snel grote projecten gaan oppakken en heb ik een verbouwing achter de rug. In combinatie met een functie waarbij je veel loopt en staat is dit niet de beste revalidatie voor je voeten. Na vele maanden pijn en een bezoek aan mijn kliniek kwam er uit dat mijn voeten zwaar overbelast waren. In eerste instantie was er niet veel duidelijk over of dit nog hersteld kon worden. Dit was best een klap. De arts verwees mij door naar Michel. Onze eerste afspraak was prettig; een open gesprek waarin echt de tijd werd genomen om naar mij te luisteren. In eerste instantie was ik vrij sceptisch: Hoe kunnen die zooltjes mij nou helpen? Gelukkig heeft Michel mij overtuigd om toch door te zetten. Hier ben ik hem nog steeds dankbaar voor. Momenteel ga ik stappen vooruit en loop ik vrijwel pijnloos verder. Dankjewel!"
30-11-2017

Lotta
"Door mijn werk sta ik veel en lang waardoor ik last begon te krijgen van mijn achillespezen en hielen. Best wel lang bleef ik hiermee rondlopen. Gelukkig verwees mijn huisarts me door naar Michel. Als ik had geweten dat dit eigenlijk zo makkelijk opgelost kon worden was ik eerder gekomen. Michel heeft in een gesprek vragen gesteld en een aantal dingen onderzocht, op basis daarvan heeft hij zooltjes laten maken. Met die zooltjes en met andere schoenen ben ik nu in een hele korte tijd vrijwel van mijn probleem af. Michel is professioneel, heel fijn en helder in communicatie en omgang. Je voelt je in goede handen en ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Blijf niet langer met pijn rondlopen maar kijk met Michel of er een oplossing is!"
24-10-2017

Romy Vreeken
"Na drie enkeloperaties nog steeds pijnklachten te hebben ben ik door de orthopeed doorgestuurd naar Claire Verheul. Zij had gelijk door waar het probleem zat en tapte dat gedeelte in. Daarnaast stuurde ze mij door naar Michel voor zooltjes. Dat vond ik een goed idee. De zooltjes werden aangemeten en toen ze klaar waren zaten ze gelijk goed. Ik ben er heel tevreden mee en ik kan niet meer zonder. Michel super bedankt voor de top zooltjes!!! 11-09-2017"
11-09-2017

Sandra
"Ik had al ruim twee maanden dagelijks last van mijn voet en wist niet precies wat het was. Een stekende, zeurende, ontstoken pijn, soms heel hevig, soms op de achtergrond. Vooral omdat ik door mijn werk op toneel elke avond hakken draag, was dit echt een probleem, ik ging steeds moeilijker lopen. Op advies van mijn fysio ben ik terecht gekomen bij Michel en die wist direct bij de eerste behandeling wat er mis was en hoe dit opgelost moest worden. Ik kreeg zolen voor in mijn dagelijkse schoenen én zolen voor mijn hakken die ik elke avond draag. Vrijwel direct merkte ik een groot verschil, de pijn nam heel snel af en na een week was het bijna pijnvrij. Ik ben nu ongeveer anderhalve maand verder en het gaat heel goed. Ik ben vooral heel blij dat Michel met zijn proffesionele maatwerk een oplossing heeft gevonden voor de hakken die ik elke avond draag. Een uitdaging om daar zolen voor te maken, aangezien ik weinig extra ruimte over had in die specifieke schoenen, maar het is hem gelukt!! Hij neemt ruim de tijd voor de eerste behandeling voor een goede diagnose en de nazorg is ook heel goed. Ik ben héél tevreden, dankjewel!"
27-06-2017

Senna
"Na maanden van problemen met mijn voet (peesplaat) bij Michel Terecht gekomen voor zooltjes. Na de eerste 2 weken dacht ik eigenlijk dat het weer het oude liedje was dat ook DIT niet hielp. Geduld wordt beloond, want vanaf dat moment merkte ik langzaamaan een verbetering en kan ik iedereen adviseren om naar hem toe te gaan! Michel bedankt en top!! "
20-04-2017

Ruth Elzinga
"Na heel wat verschillende podologen te hebben bezocht nu bij Michel terecht gekomen. Op mijn oude zolen kon ik met moeite 20 km lopen. Nu dankzij mijn nieuwe zolen loop ik met gemak 20 km en verder! Wat ik zo fijn vind is dat Michel naar het hele plaatje kijkt. Niet alleen de stand van de voeten maar ook naar je houding. Zolen zijn erg comfortabel en doen precies wat nodig is, niet meer of minder."
28-03-2017

Frans ..
"Hoi Michel hartstikke mooi heb echt heel veel plezier van de zooltjes stukken minder last van mijn rug kuiten en pezen. Top had ik veel eerder aan moeten beginnen groeten Frans"
28-01-2017

Lars Mastebroek
"omdat mijn wielerschoenzolen niet genoeg steun gaven, ben ik naar michel gegaan voor speciaal gemaakte zooltjes. Super tevreden over en ook over de het advies en de service!"
19-01-2017

Priscilla van Oorschot
"Na het springen van een Nederlands indoorrecord bij het hink-stap-springen voor junioren raakte ik flink geblesseerd. Bij het revalideren had ik enorm veel last van mijn schenen en dit ging maar niet weg. Mede dankzij de zolen van Michel kan ik weer lekker trainen zonder pijntjes. En niet voor super zolen kan je bij hem terecht maar ook voor super advies. Bedankt Michel je bent een topper en we zien elkaar snel! "
14-12-2016

Clement Keyzer
"De allerbeste zolen ooit! Michel heeft speciaal voor mijn Van Bommel schoenen perfect passende zolen gemaakt waarop ik een vierdaagse zou kunnen lopen. Normaal gesproken had ik ongeveer 2 x per jaar een spit-aanval waardoor ik een week uitgeschakeld was, maar sinds Michel mijn zolen heeft gemaakt, heb ik geen spit-aanval meer gehad en dat is al 15 maanden! Keep up the good work Michel!"
08-12-2016

Caroline Van den Bosch
"Na jaren in de nacht pijn te hebben een bezoek gebracht aan Michel. Hij gaf me de indicatie slijmbeursontsteking en een ochtend trainingsschema om oa te planken. Dit doe ik nu trouw enkele maanden en ik ben van mijn klachten bevrijd. Geen zooltjes of fysiotherapie, gewoon oefeningen ter versteviging van mijn corespieren. Ik ben er heel blij me."
16-11-2016

Sten Boersma
"Ik ben denk ik al 10 jaar klant bij Michel. Vanaf het begin een zeer prettige en professionele samenwerking. De op maat gmakte sportzolen zijn voor mij van groot belang. Zonder deze zolen ben ik niet in staat mijn sport te beoefenen. Daarom ben ik ook erg blij met de kwaliteit en service van Michel. Iemand waar je op kan vertrouwen dat hij het beste met je voor hebt en de kwaliteit levert die je nodig hebt. Momenteel ben ik actief in college tennis in California en binnen ongeveer 3 weken heb ik hier mijn nieuwe zolen ontvangen via Michel. Dat verdient een mooie aanbeveling. Heel erg bedankt en tot snel!"
24-10-2016

Paula De Groot
""Ik ben al bijna 3 jaar naar alle tevredenheid patiënt bij Michel. Toch had ik van mijn nieuwe zolen pijn in mijn Achilles pees en mijn heup. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt en kwam dit keer bij Santino terecht. Alles zag er goed uit, maar toch wilde Santino een kleine minimale aanpassing doen. Vanaf de volgende dag ben ik pijn vrij gaan lopen. Santino bedankt! Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Het was een goede beslissing om het iets aan te passen. Michel en Santino jullie zijn een goed team. 11-10-2016 "
11-10-2016

Benine Bloemen
"Al lang geleden kreeg ik van Michel zolen voor mijn gewone schoenen. Daardoor heb ik geen pijn meer aan 'de knobbel' (hallux valgus). Ik ben gaan sporten en kreeg last van mijn enkel: van een hele oude blessure. Ook deze had oa te maken met de knobbel en de stand van mijn voet. Met nu ook een sportzooltje gaat het veel beter! Ik kan weer hardlopen. Fijn!! "
21-09-2016

Anne Beukers
"Na jarenlang rugklachten en klachten in benen via de fysiotherapeut doorverwezen naar Michel. Heel leuk en leerzaam om met Michel te praten over het bewegingsapparaat en de verschillende effecten van sporten op het lichaam. Dankzij deskundig advies en een pracht paar op maat gemaakte zolen nu al ruim een jaar klachten vrij geweest. Vandaag weer opnieuw zooltjes besteld. Bedankt Michel voor je advies en goede zorgen. Ontzettend fijn om zo zonder klachten te kunnen volleyballen! "
29-08-2016

Inger Janssen
"Dit voorjaar heb ik zolen laten maken bij Michel en daar heb ik deze maand blessure-vrij het WK Ultimate Frisbee op gespeeld. Het is voor mij voor het eerst dat ik klachten vrij ben na zo'n groot toernooi, ik ben dus enorm tevreden met de fijne zolen en het deskundige advies. "
14-07-2016

Gerda de Vos
"Al jaren heb ik lopen kwakkelen met zere voeten, knieën en onderrug. Overal waar ik kwam, kwam ik zonder goed resultaat thuis. Tot ik via via bij Michel kwam. Daar werd naar mijn verhaal geluisterd. Hij zei eerlijk dat hij met zijn zooltjes mij voor 30% kon helpen. Er zou een deel fysiotherapie bij komen. Door zijn snelle actie om een fysiotherapeut op mijn klachten te zetten en de voor mij gemaakte zooltjes, zijn mijn klachten 85 tot 90% verminderd. De zooltjes zitten heel comfortabel. Kortom ik ben een gelukkig mens, en raad iedereen aan naar Michel te gaan."
06-07-2016

Peter Hanssen
"Ik heb al een jaar of vijf last van hielspoor. Het is een irritante en lastige kwaal die ook moeilijk te behandelen is. Er is allerlei tegenstrijdig advies over te vinden bijvoorbeeld op YouTube. Om het dagelijks leed te verzachten zijn zooltjes in ieder geval een aanrader en maken het voor mij mogelijk om zonder al te veel pijn actief te wandelen. De vele positieve reviews brachten me bij Michel en ik kan me gelukkig aansluiten bij de rij tevredenen. Hij heeft veel aandacht voor de specifieke klachten, een scherp oog voor je voeten en de manier waar je staat, loopt en beweegt, en dus 'verstand van zaken'. Daarbij is hij gewoon een heel prettig persoon. Ik heb geen enkele aarzeling om hem aan te bevelen."
24-06-2016

Yvonne van Mourik
"De stand van mijn dochter (14 jaar) haar voeten was erg instabiel. Hierdoor klapte haar knieën bij het rennen naar binnen. Vanwege de pijn kom mijn dochter de handbal trainingen niet meer volledig mee doen. Het NK leek aan haar neus voorbij te gaan . . . totdat zij op advies van een teamgenoot bij Michel is langs gegaan. Na een vakkundig onderzoek heeft Michel zooltjes bij mijn dochter aangemeten. De zooltjes zorgde voor een lichte correctie en meer stabiliteit in de stand van haar voeten. Ik ben nog steeds verbaast hoe zo’n kleine aanpassing zo’n groot verschil heeft gemaakt. Niet alleen op de stand van haar voeten maar op haar totale lichaamshouding. Mijn dochter was dol blij dat zij (met zooltjes) op het NK heeft kunnen spelen. Ik ben vooral blij dat mijn dochter nu pijn vrij is en weer kan trainen zo veel ze wilt. "
13-05-2016

Lenny van Bergen
"Vorig jaar ben ik begonnen met hardlopen. Na een aantal weken had ik erg veel last van mijn knieën. Aangezien ik mijn hele leven al milde knieklachten heb dacht ik dat hardlopen dan maar niet mijn sport moest zijn. Op aanraden een vriend toch maar eens bij Michel langsgegaan. Het resultaat is ongelooflijk te noemen! Zat ik vorig jaar met icepacks op mijn knieën na 3 km hardlopen, na het aanmeten van de zooltjes heb ik helemaal geen klachten meer gehad na/tijdens het lopen. Van de een op de andere dag was ik klachtenvrij. Ik kan het iedereen, ervaren of minder ervaren sporters met pijnklachten aanraden om bij Michel langs te gaan, de oplossing kan heel simpel zijn!"
10-04-2016

Susannah Chernowitz
"In het afgelopen jaar ben ik begonnen met hardlopen, maar al gauw bleek dat ik best blessuregevoelig ben. Ik had al wat superfeet zooltjes in mijn andere sportschoenen (bergschoenen en skischoenen) maar omdat mijn klachten het ergst waren met het hardlopen ben ik bij Michel terechtgekomen voor persoonlijke zooltjes. Michel is zelf ook erg sportief en begrijpt het lichaam in beweging heel goed. Ik vond het heel leuk om met hem te praten over mijn looptechniek en te zien hoe de zooltjes kleine afwijkingen in mijn beweging konden corrigeren. In januari heb ik mijn eerste wedstrijd gelopen, de 10,5k in Egmond aan Zee. Het weer was ruig en het parcours voor een groot deel onverhard en strand, maar ik heb heerlijk gelopen, zelfs een minuut sneller dan mijn streeftijd. Daarna gingen de zooltjes mee op skivakantie en ook dat ging perfect (er lag nu wel genoeg sneeuw dus het ging hard). Alleen wat beurse spieren omdat we elke dag van 10-16 op de pistes waren. Al met al ben ik super tevreden met de hulp en met de zooltjes! Dank je wel!"
01-02-2016

Lex Bronkhorst
"Door mijn werkzaamheden als gymdocent bestaan mijn lange dagen vaak uit staan, tillen en lopen. Omdat mijn voeten iets zijn doorgezakt leidde dit in combinatie met hardlopen, voetballen, wielrennen of schaatsen vaak tot knie-, enkel- en rugklachten. Waarom weet ik niet, maar het heeft ruim 1,5 jaar geduurd voordat ik contact opnam met Michel van Beurden voor een paar zooltjes. Een ontzettend domme beslissing want tegenwoordig heb ik nergens meer last van. Het is een verademing om zonder enige klachten te kunnen werken en sporten. Michel is een ontzettend vriendelijke man die zeer goed advies geeft, en daarnaast ook erg behulpzaam is met het uitzoeken van de verzekering. Kortom; er is geen enkele reden om niet direct contact met hem op te nemen en een bewegingsanalyse te laten maken!! Nogmaals hartelijk bedankt!! "
29-01-2016

Valerie Coert
"Na mijn 1e halve marathon last gekregen van mijn hiel, kon niet meer normaal lopen en had al van alles geprobeerd. Toen Michel tegen gekomen, die beloofde mij zonder enige twijfel dat hij mij kon helpen en er vrijwel zeker van was dat ik volgend jaar weer volop mijn kilometers zou kunnen oppakken. Nu... Precies 3 maanden later, loop ik weer, zonder pijn! Afgelopen week weer mijn 1e 10 km gelopen, gelijk een pr neergezet van 52 min. Nu op naar juni voor mijn 2e halve marathon. Heerlijk! Zo blij dat ik weer kan lopen! Bedankt Michel"
10-01-2016

Harriet Keur
"Waarom had ik niet eerder van Michel van Beurden gehoord... Na mijn 'hallux valgus' operatie aan beide grote tenen bleef ik dagelijks met voorvoet pijn rondlopen. Ik had de hoop opgegeven maar Michel niet. De zooltjes die hij mij heeft aangemeten zijn perfect! Ik kan weer volleyballen, hardlopen en werken zonder pijn! Wat een verademing. Michel is zeer professioneel, gemotiveerd en heeft mij het vertrouwen gegeven dat alles goed komt :) Bedankt Michel, ook voor de goede adviezen mbt goed (sport-)schoeisel!!"
06-12-2015

Johan Breeuwer
""Mijn zoontje speelt voetbal op landelijk niveau en kampte al een tijdje met een vervelende blessure. Via zijn fysiotherapeut kwamen wij bij Michel terecht, die hem vakkundig maar ook nog eens razendsnel heeft geholpen. Mijn zoon voetbalt inmiddels weer met alle plezier, mede dankzij de vakkundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Michel!" "
01-12-2015

Clara Pierucci
"I came to see Michel after seeing three other doctors that couldn't help me with the pain I felt on my left foot. He immediately knew the cause of the pain and helped me through giving me insoles. The pain is now gone and my injury is starting to heal, little by little. So Im super grateful to him. He has been very professional, kind and of course, effective! Thank you Michel!"
23-11-2015

Clement Keyzer
"Michel werd me aanbevolen door mijn fysiotherapeut Bob Nobels. En als Bob zegt dat je naar Michel moet, dan ga je naar MIchel. Ik ben helemaal blij met zijn advies en mijn nieuwe zooltjes. Ik vrees dat ik gewoon 20 jaar op de verkeerde zooltjes heb gelopen, want deze zijn perfect. Dankje wel Michel en: keep up the good work!"
30-10-2015

Guido Nuijten
"Erg tevreden over de kwaliteit van de producten en werkwijze van Michel! Heb de zooltjes nu al jaren en loop er nog steeds met veel plezier op en heb nergens last meer van!"
16-10-2015

Remco van der Kroon
"Het lijkt soms heel simpel, eerst had ik last van mn rug en nu niet meer. Ik ben dan zelf erg fanatiek geweest met een aantal veranderingen als ondersteuning voor het sporten, dus ik kan niet zeggen of de klachten zijn verminderd door de zooltjes alleen, maar wat ik wel weet is dat michel erg professioneel te werk gaat. Hij is ook erg enthousiast om je helpen met jouw probleem, dus hij zal ervoor zorgen dat de zooltjes tot in de details voor je worden aangemeten. Keep up the good work"
09-04-2015

Folkert Langeveld
"Na een aantal keer flinke knieklachten was ik al bezig om mijn liefde voor het hardlopen vaarwel te zeggen. Nu, twee jaar later, na corrigerende zooltjes en tips van Michel loop ik alweer een jaar pijnvrij. Michel heeft veel specialistische sportkennis en een prettige manier van werken. Absoluut een aanrader! "
04-02-2015

Coen van Lieshout
"Regelmatig had ik met fietsen en in mindere mate hardlopen last van brandende voeten en gevoelloze tenen. Met fysiotherapie was dit niet op te lossen. Michel heeft voor beide toepassingen zooltjes op maat gemaakt, waarbij hij een complete analyse van mijn looptechniek, stand en drukpunten heeft gemaakt. Resultaat van de nieuwe zooltjes is dat ik vooral langere afstanden veel beter kan verteren en vrijwel geen last meer heb, zowel bij fietsen als bij lopen. 2x maatwerk!"
29-01-2015

Jos Derksen
"Sinds ongeveer September 2014 heb ik zooltjes en ben er heel blij mee. Ik ben 58 en had al gedurende lange tijd last van een blessure boven in mijn been en stekende pijn in mijn voet. Fysiotherapie hielp niet. Ik vind Michel heel deskundig. Hij kijkt goed naar je gehele bewegingsapparaat . Ik heb ook nog verschillend tips van hem gehad die ik toegepast heb. Ik loop weer zonder pijn sinds lang. Michel dank voor je vriendelijke en deskundige hulp Groetjes jos "
12-01-2015

Rilana Verkaik
"Het is alweer enige tijd geleden dat ik bij jou ben geweest met mijn knieklachten door en tijdens het hardlopen.Na het aanmeten van zolen is het steeds beter gegaan en heb ik zonder pijn de Dam tot Dam en de halve marathon van Curaçao gelopen, dat had ik in maart niet durven dromen. Ik heb tijdens het trainen helemaal geen klachten meer gehad en ben dus erg blij met de zolen. Op naar de hele marathon nu! "
10-12-2014

Jens IJdema
"Vanaf maart 2014, heb ik sportzolen voor tijdens het hardlopen en American Footballen. Ik ben 1,92 meter lang en weeg 100kg. Hierdoor komt er een grote druk om mijn gewrichten te staan. Dankzij mijn sportenzolen heb ik een betere stabiliteit en geen last van mijn knieën tijdens het rennen! Mijn sportzolen zijn een belangrijke investering geweest in mijn sportleven. Ik sport minimaal 4 keer in de week. Je lichaam goed verzorgen is de helft van je succes! Bedankt Michel! "
08-12-2014

Daphna Scholte
"Rond de leeftijd van 11 jaar kreeg mijn zoon tijdens het sporten last van zijn voeten en knieen. We werden via Arp Centrum De Meer, een fantastisch fysiotherapiecentrum, doorverwezen naar Michel voor zolen. Vrij snel nadat mijn zoon de zolen kreeg verdween de pijn als sneeuw voor de zon! Nu zijn we terug bij Michel voor onze dochter die nu ook de leeftijd van de snelle groei heeft bereikt en ook zij heeft klachten aan met name haar linkervoet en soms ook knieen. De zolen worden nu gemaakt en ik verwacht dat als zij ze volgende week in ontvangst mag nemen ook zij snel pijnvrij zal sporten. Mijn zoon heeft nergens meer last van en loopt erg mooi en soepel. Dank Michel!!"
25-11-2014

Femke Smorenburg
"Ongeveer 6 weken geleden kwam ik bij Michel in de praktijk om als fysiotherapeut in opleiding een dagje met hem mee te lopen. Naast het feit dat ik dit een super leuke en leerzame dag vond heeft Michel mij ook kunnen helpen met mijn klachten die ik door tennis heb opgelopen. Een hele stekende pijn aan de buitenkant van mn onderbeen die ik op een gegeven moment zelfs in rust kon voelen. Aangezien ik mijn klachten nogal vaag vond en geen idee had wat ik hieraan zou kunnen doen behalve een tijd stoppen met tennissen was ik heel blij toen Michel zei dat een zooltje wellicht de oplossing was. En inderdaad, tijdens vrijwel de eerste keer tennis merkte ik meteen verschil,en nu 6 weken later kan ik volledig pijnvrij tennissen en sporten dankzij mijn zooltjes en natuurlijk Michel. Bedankt!!"
19-11-2014

kelling, huisarts
"Is het mogelijk dat jullie wat visite kaartjes opsturen. Alvast dank. Thomas Kelling weteringschans 72 1017 xr"
24-10-2014

Monique Pastoor
"In september 2012 kreeg ik een heupprothese aan de linkerzijde. Ik was nog redelijk jong voor zo’n operatie (53 jaar) en de verwachting was dat ik snel weer gewoon zou kunnen sporten en vooral pijnloos lopen. Herstel ging inderdaad zeer goed maar ik bleef moeilijk lopen. Daarom heeft mijn fysiotherapeut me naar Michel verwezen. Hij kon met zijn kijk op mijn ledematen zien dat er een beenlengte verschil was en heeft daarop zooltjes gemaakt voor mijn rechterbeen. Mijn linkerbeen bleek toch te lang en nu compenseerde die zooltjes het verschil. Ik voelde direct het verschil en liep daarna een stuk evenwichtiger. Dat zo’n kleine aanpassing toch een grote vooruitgang voor mij betekende daarvoor ben ik Michel erg dankbaar. "
15-10-2014

Sacha Hubert
"Michel heeft mij van twee brandende achillespezen afgeholpen door middel van hersteloefeningen en perfect passende inlegzolen voor mijn hardloopschoenen. Toen ik ging trailrunnen, heb ik hem preventief geraadpleegd om zooltjes in mijn trailrunningschoenen te laten aanmeten. Ondanks onregelmatige ondergrond en zware klim-en daalbelasting: nul blessures! Van harte aanbevolen, deze vakman."
08-10-2014

Suzanne Vesters
"In het verleden heb ik tot twee maal toe correctiezolen aangemeten gekregen. Zonder succes helaas. Echter, toen ik in voorbereiding op mijn derde Vierdaagse, weer klachten kreeg, heb ik op aanraden van mijn voormalige fysiotherapeut contact opgenomen met Michel (enigszins huiverig). In mei kreeg ik de correctiezolen in mijn schoenen. Tot mijn verbazing liep ik, met nauwelijks aanpassingsproblemen, zo op de correctiezolen weg. Ik leek zelfs energie over te houden. En bijna drie weken geleden liep ik zonder problemen en zonder blaren de Vierdaagse uit. Bedankt Michel!! Binnenkort ga ik ook correctiezolen bestellen voor in mijn hardloopschoenen!"
06-08-2014

Linda Saan
"Paar jaar last van mijn knie gehad, zelfs 2x een MRI laten maken waar niet veel uit kwam. Na de laatste MRI toch doorverwezen naar een fysiotherapeut, hij verwees mij door naar Michel. Nu ongeveer 2 maanden verder en door de samenwerking van eerst tijdelijk tape op mijn knie van de fysio en vervolgens zooltjes van Michel ben ik eindelijk weer pijn vrij! Ik ben zelfs weer aan het hardlopen en dat was met alleen fysio waarschijnlijk niet gelukt. Bedankt Michel! Ik zal het iedereen aanraden!"
14-07-2014

Irwan Kartawidjaja
"Na maandenlang pijn na een flinke blessure van het kitesurfen, ben ik bij Michel terecht gekomen. Ten einde raad legde hij in korte tijd uit. "De blessure houdt niet op zolang jij scheef blijft lopen." Na aanmeten en wat aanpassingen de perfect zool gekregen. Binnen twee weken waren de klachten nagenoeg weg. Een absolute aanrader voor de sporters die veel van hun lichaam vragen. Inmiddels kite en werk ik weer zonder klachten. Irwan Kartawidjaja Kitesurfschool KartaBoardsports"
09-07-2014

Oeds van Middelkoop
"De zooltjes van Michel hebben toch maar mooi de oorzaak van een hardnekkige shin splint weggenomen. Ik wist niet meer hoe het was om gewoon weer eens zonder pijn aan mijn scheenbeen te kunnen hardlopen. Dank je wel!"
07-07-2014

Theo van Eijk
"maandenlang en in toenemende mate last gehad van mijn linkervoet. Via ontstekingsremmers en röntgenfoto's uiteindelijk bij een manuele therapeute beland. Maar ook dat hielp niet en toen doorverwezen naar Michel. En die kwam met de juiste diagnose. Fantastisch gedaan. Aanrader.Top"
21-06-2014

Jolanda Slof
"Na 1,5 jaar pijn in mijn heup en verschillende fysiotherapeuten te hebben bezocht ben ik redelijk wanhopig naar Michel gegaan. Nooit gedacht dat deze klachten op te lossen waren door een zooltje. De zootljes zitten als gegoten en Michel heeft me goed kunnen uitleggen hoe de klacht is ontstaan. Met de nieuwe zooltjes weer hard aan het trainen en ook in dagelijks merkbaar verschil. Super bedankt!"
16-06-2014

Lea Duk
"Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Michiel. Ik liep al een paar maanden met knikkende en pijnlijke knieën door het sporten, wat eigenlijk alleen maar erger werd. Via mijn zusje kwam ik hier terecht. Na een goed intake gesprek bleek dit een hele andere oorzaak te hebben dan ik dacht. Nu ben ik van alle pijntjes af en kan ik weer gerust hardlopen zonder last te hebben!! Heel behulpzaam en professioneel! "
13-05-2014

Tobias Gerrits
"Ik ben heel blij dat mijn hiel zo snel is genezen door die zooltjes! Hartstikke bedankt Michel!!"
12-05-2014

Emiel Boersma
"Al jaren lang maak ik gebruik van de zooltjes van Michel en ik ben nog steeds zeer tevreden. Zelfs nu ik topsporter-af ben is het nog steeds verstandig om goede zooltjes te gebruiken."
21-04-2014

Liane Zoeter
"Beste Michel, dank voor fijne zooltjes! Zitten helemaal goed nu."
17-04-2014

els thuijs
"Mijn grote teen aan beide voeten is behoorlijk stijf en ik had veel pijn met lopen en afwikkelen van mijn voeten. De zooltjes die ik kreeg aangemeten hebben de druk onder mijn grote teen weggehaald en zodoende kan ik weer heel goed lopen en redelijk pijnvrij. Ik heb geen last meer van knie/rugpijn door verkeerd afwikkelen van mijn voeten.Ik ben dus heel blij met mijn zooltjes. Bedankt voor mijn zooltjes-op- maat."
16-04-2014

Josine Verburg
"Na veel klachten aan mijn enkels en met name aan mijn middenvoet ben ik al een jaar lang pijnvrij met korfballen dankzij de zooltjes! Michel heeft de zooltjes aangepast naar de stand van mijn voet, maar ook naar het verhaal achter de klachten. Heel erg bedankt!"
30-03-2014

René Sweens
"Ik liep bij herhaling een blessure op aan mijn achillespees tijdens het hardlopen. Mijn trainer en fysiotherapeut adviseerde mij om een afspraak te maken bij Michel. Tijdens de intake maakte Michel een filmpje van mij tijdens het hardlopen. Duidelijk zichtbaar bleken mijn beiden voeten bij het neerkomen behoorlijk door te zakken. Loop nu al weer enkele weken op de zooltjes van Michel ZONDER KLACHTEN! Tijdens de controle weer een filmpje gemaakt. De voeten behouden nu hun juiste stand. Blij mee! Veel dank, Michel !"
17-03-2014

Claudia Donker-Lammers
"Vandaag mij Michel voor een " second opinion" geweest. De aanpak was erg professioneel. Zeker in vergelijk met mijn 1e podotherapeut. Veel meer testen gedaan en informatie gegeven waar ik echt iets aan heb. Bedankt."
17-03-2014

liesbeth Foekens
"Na mijn eerste hardloopwedstrijd met mijn nieuwe zolen was ik helemaal vergeten dat ik voorheen zo'n pijn in mijn tenen had. Ik voelde overal van alles maar niet in de tenen, was ze compleet vergeten ......... Geweldig!"
11-03-2014

Enzo
"Na mijn voetblessure kon ik mijn hobby hardlopen vaarwel zeggen.. De hardloopwinkel bracht mij in contact met Michel. Met zijn goede begeleiding en op maat gemaakte zool loop ik nu beter dan ooit! Nu op weg naar een jaar van PR's : )"
03-03-2014

Céline van Kuilenburg
"Hey Michel, Sander, mijn zoon, heeft na een jaar weer en controle bij jou gehad. Wat een mooi resultaat. Sander ziet het zelf ook. Dit komt door jouw duidelijke uitleg van de video beelden. Super....Thx"
04-02-2014

Wendelmoet spek
"Hallo Michel Vorige week kreeg ik je mailtje over de controle van de steunzolen. Dat stel ik nog even uit. Ik draag ze nu de 2 dagen in de week dat ik werk en het gaat super. De pijn is helemaal weg, ook als ik op blote voeten loop. De slippers draag ik alleen in de zomer maar dat is, denk ik, niet eens meer nodig. Als er iets verandert dan neem ik graag contact met je op. Met vriendelijke groet Wendelmoet Spek"
30-01-2014

Ruby P
"Wat een goede prof die Michel. Na lange tijd knieklachten kwam ik Michel tegen en heeft hij zooltjes voor mij op maat gemaakt. Eindelijk ben ik nu van mijn blessure af en zitten mijn schoentjes als gegoten! Thanks"
22-01-2014

Bas Boeker
"Hoi Michel, Ik kon niet snel je e-mail adres vinden vandaar zo. Toen ik 1,5 jaar geleden bij je kwam kon ik amper twee rondjes rond het voetbalveld lopen en dacht ik dat een actief sportbestaan voorbij was. Na de zooltjes ben ik weer heerlijk gaan voetballen. Omdat ik per ongeluk twee paar zooltjes had besteld (ik dacht dat ze gestolen waren) heb ik begin dit jaar ook maar eens hardloopschoenen gekocht en kon ik eindelijk pijnvrij lopen. Zondag heb ik de halve marathon gelopen (1.40.01) en moest ik toch even denken aan die wonderzooltjes die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Daarom nogmaals heel veel dank, Bas Boeker"
17-12-2013

Nanda De Vree
"Beste Michel, Bij deze mijn review: Toen ik bij Michel kwam kon ik bijna niet meer hardlopen. Mijn huisarts had me doorverwezen naar hem omdat hij gespecialiseerd is in sporters. Zelf had ze ook zooltjes van hem. ik geloofde er niet zo in. Ik was ervan overtuigd dat een simpel zooltje mijn ernstige rugklachten niet zou kunnen verhelpen. Na een paar weken bleek al dat ik met sprongen vooruit ging. Ik heb vandaag zelf 7 km hardgelopen zonder pijn in mijn onderrug te hebben. Ik ben zeer tevreden met de service en het behaalde resultaat! groetjes Nanda ps: de zooltjes sluiten nu nog beter aan op de ronde bodem van mijn schoen bedankt!"
17-12-2013

david de pablos
"het was een wonder! vanaf dag 1 met de zolen kon ik weer pijnvrij basketballen! Muchas gracias Michel"
17-12-2013

Anne van den Elzen
"Ik ben echt enorm goed geholpen. Bedankt!"
07-12-2013