"Lekker kunnen bewegen is een voorwaarde om lekker in je vel te zitten."

Lydia van Beek

Lydia van Beek

Doelstellingen verschillen van mens tot mens. Voor de een is dit een marathon lopen in een snellere tijd, voor de ander zelfredzaam zijn en blijven. Soms is de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoord. Of wilt u dat juist voorkomen.

 

Als podoloog lever ik graag een bijdrage bij aan uw volgende stap.
 

Samen gaan we op zoek naar een oplossing voor uw bewegingsvraagstuk. We brengen eerst in kaart wat uw vraag is. Hierbij kijken we naar verschillende factoren en oorzaken. Vervolgens bekijken wat er nodig is om deze te kunnen beïnvloeden.  

 

Mijn interesse in de werking van het bewegingsapparaat begon nadat ik zelf als fanatiek sporter lage rugklachten kreeg. Dit legde ‘een verplichte pas op de plaats’ op. Alle inzichten die dit opleverde waren voor mij de hoofdreden om in 2014 een switch te maken van mijn werkgebied ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid naar podologie. 

 

Werkervaring als registerpodoloog heb ik opgedaan in diverse praktijken waaronder het Militair Revalidatiecentrum bij het Ministerie van Defensie en bij een hardloopspeciaalzaak. 

Betrokken, gedreven, energiek, innovatief en breed geïnteresseerd zijn woorden die bij mij passen.

 

Daar waar mogelijk vind ik het waardevol om het lichaam zelf sterker te maken. 

 

Het bereiken van een duurzaam en effectief resultaat is een optelsom van inzicht, aandacht, motivatie en samenwerking. Dit is maatwerk.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0346 - 25 29 61
 
Lokatie De Meern (voormalig Aerts Podologie)
Julius gezondheidscentra,
Molenpolder 20, De Meern