"Ik help u graag met een sportieve blik bij het verhelpen/verminderen van uw klachten!"

Jos van Haastert

Jos van Haastert

Dat ik fysiotherapeut wilde worden, wist ik eigenlijk al aan het begin van de middelbare school. Hoe het lichaam beweegt en functioneert vind ik ontzettend interessant. Daarom ben ik ook in 2006 met de opleiding fysiotherapie begonnen. Na mijn afstuderen in 2010 ben ik gaan werken in de revalidatiezorg. In mijn werk kwam ik er steeds meer achter dat de stand en de beweging van de voet een grote invloed heeft op de rest van het lichaam. En dat je door behandeling van de voet dus ook veel klachten kan verhelpen. Daarom ben ik de opleiding tot podoloog begonnen, deze heb ik in 2017 afgerond. Sindsdien werk ik met veel plezier als podoloog bij de Bewegingsdeskundige en combineer dit met mijn baan als fysiotherapeut.

Naast werken sport ik heel graag en besteed ik veel vrije tijd aan wielrennen, schaatsen en kitesurfen. Ik vind het belangrijk om plezier te hebben in beweging en klachtenvrij bewegen draagt daar uiteraard aan bij.

Ik help u graag met een sportieve blik bij het verhelpen/verminderen van uw klachten, zodat u weer kunt genieten van sport en dagelijkse activiteiten.