Santino Lafleur

Al in mijn jeugd kon ik niet stilzitten en deed ik van alles en nog wat. Over de jaren heen heb ik dan ook veel verschillende sporten gedaan. Waar ik uiteindelijk met Wielrennen en MTB-en erg veel last van mijn rug kreeg en bij een fysiotherapeut terecht kwam en mij van de klachten af hielp, toen was mijn interesse voor het vak begonnen.
 
Het kwartje viel echter pas toen ik tijdens wandelen met zware bepakking erg veel last van mijn knie kreeg. Toen ik die dag naar mijn knie keek wilde ik er meer van weten, hoe zit zo'n knie nou in elkaar?
 
Vanuit mijn opleiding tot Meubelmaker ging het mij makkelijk af om het lijf vanuit een mechanisch oogpunt te bekijken, wat ik nu nog veel gebruik binnen de fysiotherapie.
Echter tijdens de opleiding tot fysiotherapeut kwam ik in aanraking met Michel en mijn liefde voor een mechanische oplossing voor klachten aan het lijf was geboren. 
 
Toen meteen na de opleiding tot fysiotherapeut door gaan studeren tot Podoloog om zo het beste van alles samen te kunnen voegen.
 
Ik hoop ook jou met mijn technische inzicht van je klachten af te kunnen helpen! 
 
Santino Lafleur,
Fysiotherapeut, PodoloogSporthallen ZuidĀ 
Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam

Donderdag 14:00-21:00 of zaterdag 09:00-13:00 (afspraak bij Santino):


Telefoonnummer
Telefonisch afspraak maken voor alle locaties: 06 - 18 08 17 48 (08.30-18.00)